Adik Bawa Girlfriend Jumpa Family..Kak Long Terkejut Lihat Apa Adik Buat Lepas Tu !!!

Adik Bawa Girlfriend Jumpa Family..Kak Long Terkejut Lihat Apa Adik Buat Lepas Tu !!! |Aku kakak sulung kepada seorang adik lelaki dan seorang adik perempuan. Aku sangat sayangkan dorang dan boleh berbual apa pun dengan dorang walaupun ada masa aku tegas and strict. Dalam post ni aku nak cerita pasal adik lelaki bongsu aku yang boleh kata adik favourite aku la senang kata sebab memang kami rapat and dia sangat dengar kata dan tak kurang ajar. hehe. So sekarang musim raya ni, adik cuti dari ipts di negeri lain.



Cerita dia sekarang ni, hari tu sebelum raya adik aku cerita cadang nak kenalkan girlfriend dia pada keluarga. Sebelum ni dia ada cerita juga pasal gf dia pada aku, and aku rasa budaknya okay, nampak baik, educated, sopan walaupun tak bertudung *not that I’m judging her by her tudung lol* Dia pun cerita la the girl banyak tolong dia in so many terms, duit, kereta, topup etc sbb nya mak ibu tunggal, so tak dapat provide much untuk adik yang study ipt swasta, aku pun masih study, tak dapat juga nak tolong dia banyak, hanya sikit2 yg aku kelepet tiap bulan sorok bawah tilam.

Tapi sekarang ni, yesterday to be exact, aku terjumpa something dalam phone adik aku. Aku tahu aku tak patut dig in and mess with his privacy. Mula nya phone tu aku memang guna for games and some editing apps untuk gambar raya and aku memang tahu password dia. Tapi aku accidentally, memang tak sengaja terselect on his video app and terkeluar la grids of moving videos dalam gallery tu. And aku sangat lah terkejut dengan content yang ada dalam tu.

Guess what? Kalau p@rn, aku masih lagi okay, okay bukan sebab apa, sebab benda tu boleh bawak berbincang dengan dia sebab nya aku open minded bila discuss benda ni dengan adik2 untuk elak apa2 masalah sebab tiada ayah, ibu pulak sentiasa bekerja. Kalau p@rn juga, aku boleh slow talk and advice dia from time to time.

Tapi, aku nampak video recordings of him and his girlfriend sedang berz1na…. aku tak bukak pun video tu cuma dia memang bergerak dalam gallery tu. Aku tergamam, terkejut tak tau nak buat apa. Bukan tu je, korang tau kan kalau bukak gallery dia keluar grids yg kecik2 dalam 9 kotak tu kan? yang lain tu penuh dengan video gf dia dalam keadaan yang tak patut. Aku takut. Aku risau. Tapi yang buat aku lagi terkejut is sebab video tu datang dari phone gf dia *resolution tinggi from iphone, adik kak long pakai lenobo je*

Apa patut aku buat??? Macam mana kalau gf dia pregnant? Macam mana kalau dapat STD? Macam mana kalau mak tau? Macam mana? Macam mana dia boleh buat macam tu? Macam mana dorang boleh terfikir? Dorang tak takut ke?

Ada lagi banyak benda yang kak long nak cerita tapi kak long tak tau nak sampai kan macam mana, tak tau nak type macam mana. Tolong dear readers, bagi suggestions ya, yang murni-murni yang boleh bantu kak long selesaikan masalah ni. Kak Long takut.– IIUM Confessions
loading...

No comments

Powered by Blogger.