Respon Balas Mas Idayu Apabila Ditegur Abby Abadi


Selepas kisah Mas Idayu memeluk pelajar Akademi Fantasia menjadi bualan hangat, Abby Abadi telah memberi teguran melalui laman sosial FB miliknya.

Baca teguran dari Abby Abadi kepada Mas Idayu DISINI.

Selepas teguran tersebut menjadi viral, kini Mas Idayu telah memberi respon balas. Ternyata penyanyi dangdut ini kurang senang dengan teguran tersebut.

Jom baca komen penuh dari Mas Idayu:

Tumpang Popular Ker??

Dgr2 cerita byk btl stalkers,haters yang konon nya x tgk program reality tapi komen nya seperti tgk semua episode ko rase?????????

#kesiannumpangpopular meraih simpati kat fb . sebab ada lagu #TRAUMA terus feeling nak komen.... #kesian hidup tak suka program atau tak suka saya itu soal kedua, soal pertama cara ko tegur org nasihat org ko rasa org nak ikut ke? Takut org nak berhijrah tgk cara kau ni .... kesian takde #SIVIKMINDED utk semua haters stalkers org sblh umah aku jiran aku..mata je nampak,,, tapi dia punya hormat aku sebagai jiran.... aku yang jadi malu,, malu tu kita nak!!!


Jangan Tengok!!

Ni tidak ko yg over mcm nak join segala setan kat dunia ni.... haters stalkers ingat! Kalau dah tau itu program reality ko jgn tgk! Nnt dosa ko bertambah dgn mengumpat... JGN KAU FIKIR HIDUPMUSEKARANG INI, FIKIRKAN BAGAIMANA PENGAKHIRAN HIDUP MU... ORANG JAHAT BELUM TENTU PENGAKHIRAN NYA JAHAT.... INGAT MENGINGATI TIDAK SALAH ,, TAPI HARUS BAGUS CARANYA

Seorang pelacur kesyurga kerana seekor anjing yg dia beri minum ..... jgn smp anjing tu pulak bagi ko minum sbb mulut kamu yg #jahanam .... lumrah hidup baru jadi baik setahun jagung dah riuh sekampung ... #malukandirisendiri anyway tq jadi haters stalkers sbb rating lagi naik!  #af2016 #1001team #astro #riahd


TQ Buat kami Popular

Apapun tq #dairiaf kerana membawa pelajar Amal dtg minta maaf dgn mmy,,, jika tidak mmy mmg tak kan mengajar dia dalam program ini .... itu mmg jadi isu dan viral kerana pelajar dtg mohon maaf . Acting????? Aku bukan pelakun! Tq la buat kami popular! Comment lah lagi? #lusapa? #numpangpopularke anyway aku takde twitter fb tak peduli.... meraung la ko smp penat aku dgr khabar je KESIANNNNN AKK TAK BACA DIK !!! Adik trauma and lain2 nya BETUL KE DAH BERTAUBAT? Ceciter

Trauma

TRAUMA YANG MELANDA MENIKAM NIKAM JIWA SELEMAH KAU LEMAH AKU TAK MENYERAH  #adabrani? Wei trauma nak #numpangpopularke kalau nak tutup,, tutup semua dik mulut pun tutup mata tutup #jangantgktv program yang ko tak suka ko buka #pahal???? Ko tak suka #astro sbb astro tak panggil ko ke dik? TRAUMA YA DIK ... busukkkkk
Akk anggap angin lalu je dikkk..


Biasala BILA POHON SEMAKIN MENINGGI ANGIN JUGA SEMAKIN KENCANG BERTIUP ... ko paham tak dik? Tak paham tanya


Itulah yang diluahkan oleh Mas Idayu kepada Abby Abadi dan juga para hatersnya. Memang marah betul nampaknya.

Sumber: beritamemey
loading...

No comments

Powered by Blogger.