Anis Ni Sorang Gadis Kampung Dan Juga Jiranku, Satu Malam Dia Whatsapp Aku Satu Gambar Dia Tgh..Aku Tanya "Knp Anis Bg Abg Gamba Ni? Buat Abg.. Jer" Anis Jwb " Anis Rasa Nak Mkn Pisangla Mlm Ni,Boleh Tak Abg..."Salim sering mengeluh sakit kepala dan dada. Doktor menganjurkan agar dia berhenti merokok. Selain itu harus berhenti makan daging kambing, daging kesukaan Salim. Doktor: "Jangan lupa daging kambing. 
Anda hanya boleh makan sayur-sayuran dan daging haiwan yang boleh berenang dan terbang" Setelah tiga hari berlalu sang Doktor menalifon Salim mengingatkan Salim agar makan hanya daging yang boleh berenang dan terbang sahaja.
Tiga bulan kemudian Doktor mengunjungi ke rumah Salim untuk melihat perkembangannya. Dia diberitahu oleh orang gajinya Salim ada di kolam renang. Mendengar itu, Doktor merasa tenang kerana menyangka Salim bukan hanya mengikuti arahannya, tetapi jug mahu berolahraga untuk meningkatkan kesihatan tubuhnya. 
Doktor langsung bergegas menuju ke kolam renang di mana Salim berada. Namun apa yang dilihatnya di kolam renang? Salim berada di dalam air melatih kambing berenang!!!

No comments

Powered by Blogger.