TIADA APA LAGI YANG TINGGAL BUAT SAFIEY ILLIAS. TIDAK SEMPAT BERTAUBAT. AKHIRNYA MENERIMA AZAB YANG SANGAT MENYEDIHKAN.
Berita terkini gambar Safiey Ilias berubah jadi pondan semula tersebar di WeChat. Difahamkan, kesemua gambar dibawah diambil menerusi akaun peribadi milik Safiey yang sengaja di privasikan khas untuk kawan Safiey sahaja. Terdahulu, berita mengenai penghijrahan Safiey Ilias daripada pondan menjadi lelaki sejati dengan membuang silikon dibahagian muka dan dada telah menarik perhatian media tempatan untuk dijadikan inspirasi. 

Namun kini kecoh pula sebenarnya perubahan itu hanyalah kerana teknik pemasaran sahaja dengan menjual agama untuk kepentingan tertentu. Baru-baru ini, peminat mendakwa Safiey Ilias dilihat berpakaian wanita semula di Pulau Perhentian. Selain itu, ada juga peminat mendakwa telah terserempak dengan Safiey di sebuah kelab malam dengan pakaian wanita. 

Selepas penghijrahan sebagai seorang mak nyah dengan penampilan persis seorang wanita dan kembali ke pangkal jalan menjadi lelaki sejati, Safiey Ilias mendapat perhatian ramai serta liputan daripada media Bagaimanapun, penghijrahan itu tidak kekal lama apabila Safiey Ilias kembali kepada watak Sofea Ilias iaitu seorang Mak Nyah semula. 

Perkara berkenaan diketahui umum apabila tersebar beberapa keping foto di internet yang memaparkan Safiey Ilias berpakaian wanita di kelab malam Berikutan tersebarnya foto tersebut, akaun Facebook Safiey Ilias kembali menjadi tumpuan, apabila ramai yang mahu mengetahui perkara sebenar Menyedari perkara tersebut, Safiey Ilias dalam satu kenyataan di akaun Facebook peribadinya menjelaskan keadaan sebenar dan kenyataan itu mengejutkan ramai apabila Safiey Ilias mengakui kembali menjadi Pondan (Sofea Ilias) PUNCA SEBENAR SAFIEY ILIAS KEMBALI JADI SOFEA PONDAN Menurut Safiey Ilias, dia terlampau penat untuk menjadi baik dengan kembali ke

Sumber: fuyooviral

No comments

Powered by Blogger.