Siapa Ada Duit Kertas RM1 Lama Jual Kepada Kami Sekeping RM12,000

Siapa Ada Duit Kertas RM1 Lama Jual Kepada Kami Sekeping RM12,000


"Siapa ada duit kertas RM1 lama dan ditandatangani oleh Aishah, jualkan kepada kami, kami akan beli sekeping RM12,000" - kata seorang pembeli.

Sesiapa yang ada simpan duit kertas lama RM1, duit syiling lama-lama korang mungkin boleh menjualnya dengan harga yang lumayan kerana ada ramai broker yang sanggup membeli dengan harga yang tinggi.

Siapa yang masih menyimpan duit kertas RM1 lama, kami disini berbesar hati untuk membeli wang ringgit lama tersebut dengan harga RM400 mengikut keadaan wang tersebut tanpa koyak.




Sekiranya anda masih memiliki dan berhasrat untuk menjualnya kepada kami, boleh PM atau whatsapp agent kami seperti di bawah:

SILA TINGGALKAN CONTACT NO ANDA MELALUI RUANGAN KOMEN, UNTUK MEMUDAHKAN PIHAK BROKER (KAMI) MENGHUBUNGI ANDA PADA LINK GROUP DI BAWAH. TERIMA KASIH!

Group Jual Beli Duit Syiling Lama: facebook.com/groups/1793765667537793/


154 comments:

  1. 5keping no sebaris email me izwanadam06@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Sya ada duit ni.
    Starbite007@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. 0179256406 wsp..
    Mr bear@sha
    Rm1 rm2 rm5 rm10

    ReplyDelete
  4. Berminat duit lama. Pm melalui whatapps. 01125649558

    ReplyDelete
  5. Sy ada RM 1, RM2, RM20.. berminat whatsapp 0135868089 🙂

    ReplyDelete
  6. Sy ada RM 1, RM2, RM20.. berminat whatsapp 0135868089 🙂

    ReplyDelete
  7. Ada RM 1 018 3732626

    ReplyDelete
  8. Ada rm1..tandatangan aisyah..0124196731

    ReplyDelete
  9. Ada RM1 012-7106397 yusuf

    ReplyDelete
  10. Saya ada duit kertas lama untuk di jual,Rm 1,2,5,10 dan Rm 50,hubungi +60148933466

    ReplyDelete
  11. Saya ada koleksi duit kertas lama Rm 1 yg belum pernah digunakan untuk dijual.hubungi 014-6127655

    ReplyDelete
  12. DANNY 0162759498 ... Mengenai duit lama ...

    ReplyDelete
  13. wasap 0178905708 ... duit lama rm1 n rm2

    ReplyDelete
  14. Man 017-2290775 RM1(CB0624053) RM100(ZA9643237)

    ReplyDelete
  15. Saya ada duit rm1 lama..boleh hubungi saya 0129078494

    ReplyDelete
  16. 0194234615
    Rm1-aziz taha
    Rm2-ahmad don

    ReplyDelete
  17. 0182857252
    RM2

    ReplyDelete
  18. Duit Kertas Lama Rm 1..
    Pm 0148259753 ming

    ReplyDelete
  19. hi saya ada wang lama mahu jual

    ReplyDelete
  20. Saya ada wang lama mahu jual tengok siapa ada minat

    ReplyDelete
  21. Saya ada wang lama mahu jual tengok siapa ada minat

    ReplyDelete
  22. 0198524244_Rex
    Serius buyer only..
    Call only..

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. saya ada duit RM 1 ringgit yg di tandatangani oleh aishah 0149512804

    ReplyDelete
  25. Sy ad duit kertas rm 1..
    Hubungi sy di wassup 0177176901

    ReplyDelete
  26. Saya ada 2kpg RM1 lama..whatsapp 017-2729109

    ReplyDelete
  27. Saya ade duit lama saya ingin jual whatsapp saya 0183622885

    ReplyDelete
  28. Duit RM1 berkondisi sngt baik. Hakim 0198030101

    ReplyDelete
  29. 0145044023 -am
    Untuk Dijual:
    Duit lama rm1, rm2, rm5, rm10, 1dollr malaya 1941 dll duit kertas dan syiling lama Malaysia. Berminat boleh hubungi saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  30. RM1 dan One Dollar Malaya and British Borneo 013-3289443

    ReplyDelete
  31. saya ada duit kertas lama 1,5,10.fon 0138917703

    ReplyDelete
  32. Saya ada duit lama
    0146151920

    ReplyDelete
  33. salam, sya igin menjual duit rm1 lama.. berminat call sy di no 0148461415

    ReplyDelete
  34. salam, sya igin menjual duit rm1 lama.. berminat call sy di no 0148461415

    ReplyDelete
  35. Saya ada 6 keping rm 1 lama
    Call atau whatsapp nombor
    0123153160

    ReplyDelete
  36. 0146770078 ada duit seperti d gambar

    ReplyDelete
  37. RM 2 Signature Aisyah 0142655851

    ReplyDelete
  38. Saya ada beberapa keping syiling lama tahun 1947,wang kertas lama rm1 & rm2.boleh call @ whatssap di 0103699940

    ReplyDelete
  39. Sy ada duit kertas lama rm1,rm2,rm5..condition masih elok..boleh whatsaap atau call no 0129750279

    ReplyDelete
  40. duit rm1 lama utk dijual. boleh pm saya utk dibeli. 0133214221

    ReplyDelete
  41. Duit 1 ringgit malaysia lama untuk di jual#Hafiz-0123779396

    ReplyDelete
  42. Saya ada duit kertas rm1 lama...minat wasap 0166915775

    ReplyDelete
  43. Saya ada beberapa koleksi duit lama kertas Dan syiling..pm wasap 0164276878

    ReplyDelete
  44. Saya ada skeping rm1 duit kertas lama sign macam gambar uncle di atas...whatsap sy jika ingin membeli # 0174593321

    ReplyDelete
  45. Saya ada rm1 lama..
    01121957421

    ReplyDelete
  46. Saya ada rm1 lama..
    01121957421

    ReplyDelete
  47. Sy ada rm1 mcm yg tuan nk ni no sy.01126067203..dpt murah pon xpa tp cpt2 sbb sgt memerlukan

    ReplyDelete
  48. Sy da lbih krang 100kpg ke bwh..
    Shidi/0194420056

    ReplyDelete
  49. saya pun ada duit camtu 01120720517

    ReplyDelete
  50. saya ada RM1 wang kertas lama dan sylling RM1 0192401664

    ReplyDelete
  51. Saya ada duit rm1 aishah sign

    ReplyDelete
  52. sy ada 1st edition 20 notes...
    0143888298

    ReplyDelete
  53. saya ada $1 lama dan $100 tanda tangan aishah 0186613889 mat

    ReplyDelete
  54. Saya ada rm1 lama t/tangan aishah 3 keping 2 daripadanya no. Siri berturut2 0139154878

    ReplyDelete
  55. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  56. sy ada duit kertas Rm 1 dan syiling Rm 1 serta syiling 50 sen thn 1968 .Pada yg berminat 019-3205211

    ReplyDelete
  57. Sy Ade rm1 rm2 & rm5..
    0189898339

    ReplyDelete
  58. Sy Ade rm1 rm2 & rm5..
    0189898339

    ReplyDelete
  59. saye ade rm1 , rm2 , rm5 , rm10...
    berminat whatsapp sye..0176061814

    ReplyDelete
  60. nk beli Wang kertas seringgit whatsap Linda 0173111037

    ReplyDelete
  61. Sy ad rm2 lama siri AX ... berminat wsap sy. 0192388628

    ReplyDelete
  62. Saya ada duit lama rm1.rm2.rm5 klu sape2 brminat bleh wsup saya 0136894462

    ReplyDelete
  63. Saya ada duit lama rm1.rm2.rm5 klu sape2 brminat bleh wsup saya 0136894462

    ReplyDelete
  64. Saya ada rm1 lama...sape² berminat blh whtapp saya...0174133102

    ReplyDelete
  65. Saya ada rm1 lama...sape² berminat blh whtapp saya...0174133102

    ReplyDelete
  66. Assalamualaikum tuan.. nnt hubungi sy dan sy akn wassap pic duit lama.. harap tuan dapat membantu sy utk beri pencerahan 0175774621

    ReplyDelete
  67. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  68. Saya Rm1 yang lama tandatangan Aishah 20 keeping ..sesiapa yang berminat sila contact I..
    0182723058 Guru

    ReplyDelete
  69. saya ada rm 1 lama.. 0136673385

    ReplyDelete
  70. Siling lama wang kertas lama

    ReplyDelete
  71. Saya ada rm1 di tandatangani ole aishah
    Peminat watsapp i 0162376609

    ReplyDelete
  72. Adam syahmi
    0195730994

    ReplyDelete
  73. Sumenraj
    0109869252
    Rm 1 lama sekeping

    ReplyDelete
  74. saya ad duit kertas lama rm2..pm 0135841421

    ReplyDelete
  75. Saya ada sekeping duit kertas RM1 lama yang ditandatangani oleh Aisyah.

    NAJMI - 0173692955.

    ReplyDelete
  76. Saya ada sekeping duit kertas RM1 lama yang ditandatangani oleh Aisyah.

    NAJMI - 0173692955.

    ReplyDelete
  77. Saya ada duit 1ringgit lama.. 0175561865

    ReplyDelete
  78. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  79. saya ada duit kertas rm1 lama, tandatangan aishah.0123108409 - eyra

    ReplyDelete
  80. 0196136621...saya ada duti rm5, rm2, rm1 tanda tangan aishah dan duti syiling berbelah

    ReplyDelete
  81. saya ade rm1 lama ..
    0108837332

    ReplyDelete
  82. Satu ringgit (gabenor: ismail md ali)
    Wassp : 0188707585

    ReplyDelete
  83. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  84. 0136248556(akmal) rm1 *2 keping / rm2 *2 keping (Tan Sri Ahmad Mohd Don / Tan Sri Ali Abul Hassan Sulaiman) / rm5 *1 keping (Tan Sri Ali Abul Hassan Sulaiman)

    ReplyDelete
  85. Saya ada rm1 ringgit lama...0127708279

    ReplyDelete
  86. Saya ada rm1 ringgit lama...0127708279

    ReplyDelete
  87. Sya ada duit lama rm10ringgit dan rm2ringgit yg rm10 kod dia(TB1229781)apa yg ingin membeli duit lama Sya ini sila call number fone Sya 0178707750

    ReplyDelete
  88. Sy ade duit kertas lama rm5,rm1 dan syiling 50sen bebelah,1ringgit syiling..berminat watsap sy..0122727246

    ReplyDelete
  89. Saya ade pelbagai duit lame,,kertas&syiling,,call 01139691584

    ReplyDelete
  90. saya ade rm1 yg encik minta .. nie no phone saya 0132235000 .. terima kasih ..

    ReplyDelete
  91. synak jual duit kertas lama dan syilling

    ReplyDelete
  92. Pm saya dekat no whatsapp ini 0172690021

    ReplyDelete
  93. saya ade rm 1 lama seperti gambar tersebut
    016-802-1413

    ReplyDelete
  94. rm1 lama.. kalau ada harga blh mai ambik depan2.. kalau nk tgk gambar blh w.apps sy.. 0164526369..saiful

    ReplyDelete
  95. Sy ade duit kertas Lama rm 1 tandatangan Aishah..0182650656..wssp sy

    ReplyDelete
  96. Sy ade duit kertas Lama rm 1 tandatangan Aishah..0182650656..wssp sy

    ReplyDelete
  97. Sy ade duit kertas lama RM1,RM2,Rm5,Rm10 dan syiling lama
    No:0175646921...call saya

    ReplyDelete
  98. Sy ade duit kertas lama RM1,RM2,Rm5,Rm10 dan syiling lama
    No:0175646921...call saya

    ReplyDelete
  99. Saya ada duit rm1 dengan rm2 lama . no saya 01133064342

    ReplyDelete
  100. saya ada duit syiling tahun 1803, jika berminat boleh PM 0136238576

    ReplyDelete
  101. saya ada duit syiling tahun 1803, jika berminat boleh PM 0136238576

    ReplyDelete
  102. saya ada duit syiling tahun 1803, jika berminat boleh PM 0136238576

    ReplyDelete
  103. saya ada duit kertas sarawak tahun 31 dec 1941 yang mengunakan bahasa one picul 0128571437 wassap

    ReplyDelete
  104. SAYA ADA RM1 TANDATANGAN OLEH TAN SRI AZIZ TAHA...CALL JIKA BERMINAT..0164202480

    ReplyDelete
  105. saya mempunyai duit Rm1 lama tandatangan Tan Sri Aziz.berkeadaan baik..wtsp 0136147019

    ReplyDelete
  106. Pm admin saya ada duit seperti gambar di atas 0146952839

    ReplyDelete
  107. Sy ada duit kertas RM1 dan RM2 lama.. Dan dua keping duit kertas brunei satu dollar.. Ws 0178047941

    ReplyDelete
  108. Assalamualaikum saya mempunyai duit lama rm1 yang lebih lama dari gambar di atas rm2 rm5 rm10 rm20 rm50 rm50 yang plastic rm100 dan duit pokok pisang sila hubungi saya 0102361710

    ReplyDelete
  109. Saya ada RM1 & RM2 kertas lama. Berminat boleh whatsapp 0172366936 / hubungi saya 0189663359

    ReplyDelete
  110. Saya ada RM1 lama, berminat hubungi @ whatsapp saya di nombor ini 01127787794

    ReplyDelete
  111. Whatsapp 0198049424
    Saya ada duit lama rm1(Aishah) dgn rm20

    ReplyDelete
  112. Saya membeli duit lama.. Harga saya akan tentukan mengikut kindesi duit sila email kan kepada saya sahridduabazahari85@gmail.com

    ReplyDelete
  113. Saya ada duit RM2 lama . Berminat ws 01112301065

    ReplyDelete
  114. Saya ada rm1,5,10 sesiapa yg minat pm 0178929959 sabah

    ReplyDelete
  115. Salam..
    sy memiliki rm1(Aisyah) 1keping
    untuk dijual.
    0137597649 untuk keterangan lanjut.
    terima kasih

    ReplyDelete
  116. Saya ada rm 1 3 keping 0128394914 silah call

    ReplyDelete

Powered by Blogger.