Video Pekerja PLUS Tidak Bertanggungjawab, Buat Kerja Sambil Lewa Asal Siap.


Senang betol Kerja korang......elok elok kena repair RM5 - 6 ribu..langsung total lost..bukalah skru @ nat divider .kesian dekat owner tu dahlah accident ,motor dilacurkan macam tu..
.
.text asal
Sumber- Azizul Khairi
ni macam mane nak cite ni? sape yg nak tanggong? bende dari rosak sikit dah jadi lebih terok. ni bukan nak tolong name nya ni nak susah kan lagi ade lah.... bongok... mentality pemalas nak kerja senang tknak kerja lebih benda boleh baiki habis rosak teruk MAKAN GAJI BUTA
#plushighway #plusmalaysiaberhad

No comments

Powered by Blogger.