‘Dia Tak Faham Apa Aku Alami’- 6 Tahun Bercinta, Lelaki Ini Ditinggal Kekasih Kerana..


Menjalinkan hubungan cinta dengan pasangan ni tak semuanya indah. Tahun pertama happy je, masuk tahun seterusnya ada antara salah seorang akan bosan sebab takde progress, tak pun tunggu lama sangat. Kisah ni dikongsi oleh salah seorang pengguna Twitter.

Dalam post tersebut dia muat naik screenshots perbualan antara lelaki dan rakannya. Rakannya tu tengah ralat sebab dia telah bercinta dengan kekasihnya hampir 6 tahun, tapi semuanya musnah bila benda ni terjadi. Taktau lah sahih ke tak tapi ia nya boleh jadi pengajaran untuk kita semua.

Wahh, sampai macam tu sekali. 6 tahun berkasih, hilang macam tu je. Tapi ada juga yang mengatakan bahawa perbualan di atas ni dibuat-buat. Entah lah, tapi apa-apa pun jadikan kes kat atas ni sebagai pengajaran. Betul lah, kadang-kadang orang tak tahu pengorbanan yang kita lalui semata-mata untuk bagi pasangan happy. Cewaahh

Sumber: Twitter Ayim | ohbulan





loading...

0 Response to "‘Dia Tak Faham Apa Aku Alami’- 6 Tahun Bercinta, Lelaki Ini Ditinggal Kekasih Kerana.."

Post a Comment