Biodata Penuh Nurul Adeline Daud Isu Video Viral Hantaran RM 20K

Semalam kita dikejutkan oleh satu video viral dari seorang akak yang berasal dari Kelantan berkenaan isu hantaran RM 20K. Akak ini memberikan nasihat kepada orang-orang muda di luar sana berkenaan wang hantaran yang boleh dikatakan sekarang menjadi beban kepada orang lelaki yang ingin berkahwin, kesudahannya wang hantaran berpuluh puluh ribu namun rumahtangga tiak juga bahagia. Akak ini juga bukan bercakap kosong tetapi beliau bercakap dengan pengalaman beliau sendiri. Bagi yang belum tonton video tersebut boleh tonton di bawah :
Kami berpeluang untuk menemubual akak ini sendiri melalui Whatsapp beliau. Berikut adalah serba sedikit biodata beliau :
Nama penuh : Nurul Adeline Binti Daud
Umur : 29 Tahun
Asal : Kelantan
Status : Janda & tiada anak
Pekerjaan : Menjual Organic’s Homemade Product dan sabun madu kelulut secara online

Organic’s Homemade Product Oleh Akak Nurul Adeline

Kami juga sempat menemubual akak Nurul Adeline berkenaan Organic’s Homemade Product dan sabun madu kelulut yang dijualnya.
🌺Oils of Magic by K’Honey🌺 adalah gabungan dari Essential Oil bermutu tinggi ‘Premium Grade’ terdiri daripada Grapeseed, Sandalwood , Geranium & Strawberry. Handmade. Tiada bahan merbahaya. Kami pastikan hanya yang terbaik untuk kulit anda. 100% khasiat dari alam semulajadi untuk kulit anda.
🌸Oils of Magic By K’Honey🌸
-Merawat jerawat
-Merawat jeragat
-Menghilangkan whitehead/blackhead
-Antioksidan yang tinggi
-mengandungi kolagen semulajadi
-Menganjalkan kulit
-Menghilangkan ‘dark circle’ (mata panda)
-Menyeimbangkan tahap PH kulit
-Mengurangkan garis garis halus
-Merangsang regenerasi sel kulit
-Memperbaiki sel-sel kulit
-Menyamakan tona kulit
-Memulihkan kulit dari kesan ‘sunburn’
-Melindungi kulit dari sinaran uv.
-Anti penuaan.
-Merawat ‘puffy eyes’.
-Merawat kulit kering.
-Mencerahkan kulit.
🌷Cara Penggunaan🌷
2 titis Oils of Magic by K’Honey kemudian sapu keseluruhan muka,urut secara menaik.Biar meresap masuk ke dalam kulit. Penggunaan pagi & malam.
Akak Nurul Adeline juga menyatakan produk yang dijualnya ini dihasilkan sendiri dan tiada sebarang bahan kimia merbahaya, hanya menggunakan sumber hasil semulajadi.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan sebarang produk jualan beliau boleh lah contact akak Nurul Adeline di facebook beliau seperti tertera diatas atau boleh juga Whatsapp ke nombor ini 013-638 4880.

Ciri-ciri lelaki idaman akak Nurul Adeline.

Kami juga sempat bergurau dengan akak Nurul Adeline dan bertanyakan tentang ciri-ciri lelaki idaman beliau. Bagi mereka yang telah melihat video viral beliau semalam, beliau ada juga menyatakan serba sedikit namun kami ingin mendapatkan info lebih lanjut berkenaan ciri-ciri idaman akak Nurul Adeline. hehe
Lepasni kalau ada yang nak masuk line boleh la ye..hehe..
Apa-apa pun kami ucapkan selamat maju jaya buat akak Nurul Adeline dalam perniagaan beliau dan juga kehidupan seharian. Aminnn.
Sumber: siakapke


No comments

Powered by Blogger.