(Video) Dahsyat anak Tomok SPEAKING kalah King Coco

Comel betul anak tomok ni, semakin Arrian membesar semakin comel budak ni, tak gitu semua. Sekarang dah besar dia dan makin cerdik pula tu, mata pun lawa, suara dia memang bakal ikut jejak papa dia la kot. Korang boleh tengok video si Arian nyanyi antaranya "Bangau O Bangau" di facebook tomok Indra One, dan banyak lagi dia nyanyi lagu orang puteh semua best-best lagu dia.


Kali ni santai sikit kami kongsi artikel, saja saja kongsi cerita pasal gelagak anak-anak kecil macam ni. Mungkin yang belum ada anak boleh la belajar dalam video ni, macam mana cara nak melayan kerenah si cilik anda. Jom layan video sangat nakal dan cute ini di bawah.



  

No comments

Powered by Blogger.