Hasrat Memburu Terbantut Apabila Kamera Yang Dipasang Merakam Gambar MISTERI Yang MENGGEMPARKAN Penduduk !!!

Hasrat Memburu Terbantut Apabila Kamera Yang Dipasang Merakam Gambar MISTERI Yang MENGGEMPARKAN Penduduk !!! | Sebuah gambar misteri ‘gadis hantu’ yang tak sengaja dirakam oleh kamera penjejak telah menghantui penduduk tempatan di bahagian utara New York. Seorang pemilik baru tanah di Cambridge, New York itu, telah meletakkan kamera di dalam hutan kerana mereka bercadang untuk pergi memburu, tetapi mahu untuk memeriksa dahulu jika kawasan itu merupakan laluan popular bagi penduduk tempatan.


Tetapi mereka terkejut apabila mendapati ada sebuah gambar yang kelihatan seperti seorang “gadis kecil” yang sedang bermain di dalam hutan.


Gambar misteri ‘gadis hantu’ yang berjaya ditangkap oleh kamera penjejak di bahagian utara New York itu telah menghantui penduduk tempatan

‘Saya tinggal di sini sepanjang hidup saya, dan saya tidak pernah dengar tentang hantu bermain di sekitar hutan, ” kata Ketua George Bell

‘Pada mulanya kami hanya mahu mengenal pasti siapa kanak-kanak itu, ” kata Bell.
Menurut cerita lagenda tempatan gadis kecil, sekitar umur yang sama dengan yang dipaparkan dalam gambar, terbunuh ketika bermain di atas landasan kereta api yang pernah beroperasi di kawasan tersebut.


Pemilik baru tanah di Cambridge, New York, telah meletakkan kamera di dalam hutan (gambar) kerana mereka bercadang untuk pergi memburu tetapi mahu untuk memeriksa dahulu jika kawasan itu merupakan laluan popular bagi penduduk tempatan.


George Bell berkata, beliau ‘tidak pernah mendengar tentang hantu yang bermain di sekitar hutan’
Lihat video:-

Tania Woodward, Presiden Pengkaji Paranormal Greenwich, memberitahu, mereka telah mengalami banyak aktiviti paranormal di kawasan itu.
Walau bagaimanapun, pemilik ski-resort di Greenwich tampil mengesahkan gadis misteri dalam gambar itu sebagai cucunya.
Chic Wilson, memberitahu CNN: ‘Ia sangat bagus untuk membuktikan ada kehidupan selepas mati, tetapi malangnya kami mendapat apa-apa bukti dari gambar ini.’

Sumber:- Dailymail

No comments

Powered by Blogger.